Retro9

Malaysian Indie Band Resource

Malaysia Indie Band Info

Thanks Korang!

Thanks korang singgah blog R E T R O 9,soo kiteorang galakan korang untuk subscribe sebagai mail reader,supaya korang tak terlepas info-info yang terbaru dari kami.KLIK SINIuntuk subcribe,jgn lupa untuk verify e-mail ok!

RETRO9 CREW

Korang Ade Info?

Korang ade info?nak share ngan Retro9 dan orang lain? hantarkan ke mayoegg@gmail.com ataw buzz kami di Myspace kami

RETRO9 CREW

Chord Lagu

TQ MechanicalHeartOfSorrow
for this picture

Nie aku ade chord 2 buah lagu untuk dishare dengan korunk lagu Tentang Kita dan Now That I Can See dari bands Couple.Dah lame tak pergi jengok2 band nie perform, dengar khabar Couple akan perform dekat Melaka pada bulan 5 nie kalo tak silap lah dan mereka akan perform dengan beberapa band lain such as Nerdluck dan banyak lagi bands.Cukup-cukuplah mukhadimah kamu nie mayo hehehe,jgn lupe pembaca semua kalo ade tabs-tabs or band-band yg nak dikongsi boleh contact Mayo (tukang tulis) kat mayoegg@gmail.com or
yahoo massanger id cheese_ccx .

TENGTANG KITA by Couple

Intro
Gmaj Bminor
Dimana kaca yang bersepihan

Aminor Dmaj
Biar aku pijakkan

Gmaj Bminor
Dimana taufan yang bertiupan

Aminor Dmaj

Biar aku hadapkan


Chorus
C Gmaj
Kerana semua sudah tiada ertinya

C
Gmaj
Tengtang cinta,sudah tiada maknanya

Aminor Dmaj
Tentang cinta elok dilupakan semua

Gmaj Bminor
Dimana laut yang bergelora

Aminor Dmaj
Kan kuredah semua

Gmaj Bmaj
Dimana letaknya cinta kita

Aminor Dmaj
Kan kupijak semua

*repeat chorus




NOW THAT I CAN SEE by Couple

Directed & edited by Shamyl Othman

Intro
G B C D E B C D

Verse
Gmaj Bminor
Don't you know that i could see

C7 Dmaj
That you're not afraid of dying

Gmaj Bminor
Don't you know that i could see

C7 Dmaj
There is not much use for crying


Chorus
Aminor Dmaj
Now that i can see

Aminor Dmaj
Now that i believe

Diharap dengan adenye chord nie korang dapat leh try-try main lagu Couple pulak lepas nie..
Ape-ape pon trimas kepada semua terutama MechanicalHeartOfSorrow


See Other Related Post:



0 Feedback:

Post a Comment