Retro9

Malaysian Indie Band Resource

Malaysia Indie Band Info

Thanks Korang!

Thanks korang singgah blog R E T R O 9,soo kiteorang galakan korang untuk subscribe sebagai mail reader,supaya korang tak terlepas info-info yang terbaru dari kami.KLIK SINIuntuk subcribe,jgn lupa untuk verify e-mail ok!

RETRO9 CREW

Korang Ade Info?

Korang ade info?nak share ngan Retro9 dan orang lain? hantarkan ke mayoegg@gmail.com ataw buzz kami di Myspace kami

RETRO9 CREW

Tabs Untuk Dikongsi

Hyee all kali nie Retro9 nak share tabs ngan korunk semua..ok kat sini aku ade letak tabs dari band Hujan maybe lepas nie aku dpt lebih tabs macam Bittersweet-Capital E ke?A Perfect Match ke?ataw dari band2 kesukaan korunk??Tabs nie aku dah wat dalam bentuk pdf kerana panjang sgt untuk aku terus publish pada site.Haa lagik satu Retro9 amat berbesar hati jika korunk dapat share tabs2 yg korunk ade dengan Retro9 dan user2 lain.Kalau korang nak promote band korunk kat sini pon boleh takde hal..just email aku kat mayoegg@gmail.com untuk share tabs and promote band korunk jgn lupe untuk vote retro9 dan vote band2 kesukaan anda di ROCKSTAR @RETRO9 thanks all for supporting!.
"SUPPORT OUR LOCAL SCENE"

Tabs Untuk Dikongsi

Hujan-Hiba DOWNLOAD
Hujan-Bila Aku Sudah Tiada DOWNLOAD
Hujan-Aku Skandal DOWNLOAD

"Sharing Is Caring"


See Other Related Post:



0 Feedback:

Post a Comment